Дезінфекція
Силами фахівців підприємства проводиться дезінфекція:
- автотранспорту,
- транспортної авіації,
- пасажирських та грузових залізничних вагонів,
- води в ємностях та колодязях,
- підвальних приміщень,
- каналізованих та неканалізованих туалетів,
- різноманітних порожніх ємностей та поверхонь.
Проведення дезінфекції регламентується:
- Наказом Міністерства транспорту України №363 від 14.10.1997р. "Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні",
- Наказом Міністерства охорони здоров'я №175 від 20.04.2005р. "Про затвердження Державних санітарних норм та правил "Транспортування продовольчої продукції залізничним, повітряним та водним транспортом",
- СанПін №5781-91 від 16.04.1991р. "Санітарні правила для підприємств продовольчої торгівлі".